doe mee

doe mee met Kwartier van de BurgemeesterSamen met de kunst- en cultuurcommissie van de wijkvereniging organiseert De Plaats: Kwartier van de Burgemeester! Een bijzonder kunstproject in, met, door en voor de Burgemeesterswijk.
Muziektheater De Plaats is hét Arnhems gezelschap voor kunsten op locatie. Bekend van Ommetje Arnhem, Eiland Batouwe, Prateur, Stairway to Heaven, Spijkerkwarts en WestWaarts.
Voor Kwartier van de Burgemeester zoekt De Plaats:

wijkbewoners die hun huis/tuin/zaak/balkon/ zolder/kelder als tijdelijk theater ter beschikking willen stellen (capaciteit: 12 toeschouwers);

wijkbewoners die mee willen doen aan de voorstelling. Met een verhaal. Een gedicht. Een verzameling. Op trompet. Achter de piano. Dansend van de trap. Met het koor waar je in zingt. De band waar je in speelt. De toneelclub waar je lid van bent. Je cabaretgezelschap. Of met een idee dat we nog verzinnen. Jong en oud, voor iedereen is plaats.

wijkbewoners die mee willen organiseren;

Wie? Wie durft. Wie er zin in heeft. Wie het kan. En wie het nog niet kan maar het wil leren. U wordt, wat u ook gaat doen, alleen, met de buurman of met de club, vakkundig begeleid door de kunstenaars van De Plaats.

Wanneer
In het weekend van 20 en 21 april en op vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2013. Zie voor exacte tijden de planningspagina.

Opgeven
Vul daarvoor het formulier in.
[si-contact-form form=’3′]