Meester route

Watermolen
De molen. Ons dagelijks brood. Liederen van alledag over het werk op het land, de molen en de bakkerij. En ondertussen wordt er gewerkt. De molen moet draaien.
Spelers René Muller, Marion Huis in ’t Veld, Fred van der Geer, Marianque den Draak, Willy Wytzes, Annie van Silfhout, Rudolf Beijerman
Artistiek begeleider Juliette Damen
Te gast bij Witte Watermolen Park Sonsbeek
Cito
Het koor van het Cito bezingt haar eigen huis.
Spelers Cito koor Citochant: Adri Beemsterboer, Mabel Egberink, Ryan Gevers, Maarten de Groot, Ton Hendrix, Willy de Klijn, Peter Kruyssen, Vera van Leeuwen, Astrid Mols, Margreet Muns, Jetty Pohlmann, Evelyn Reichard, Philipp von Samson, Diederik Schönau, Tony Schouten, Jan van Thiel, Rixt Zeelenberg, Irma van der Zoo. Gitaristen: Jan Jaap de Bruijn en Reyer Groenendijk
Artistiek begeleiders Juliette Damen en Nelleke Verweij
Te gast bij Cito
Wijnkoperij Henri Bloem
Het leven kan soms hard zijn. Keihard! Gelukkig bestaat er troost. In de vorm van een mooi droevig levenslied, bijvoorbeeld. Bijna net zo lekker als een goed glas wijn. Proost! Op de troost! Laten we er nog ééntje zingen! En dan nog ééntje! Troost! Op de proost!
Spelers een smartlappenkoor: Harry Gerritsen, Piet de Vette (accordeonisten), Joke Koot, Els Komen, Gemma Maarse, Gea Mulder, Peer Mijland, Willemien Nibbeling, Evelien van Oudshoorn, Frans du Pré, Elaine Toes, Desirée de Vette, Anja Weijers
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Michel en Marja van Tooren
Park Sonswijck
Vier vrouwen haasten zich door het leven. Maar gelukkig is daar het parkje. Plaats van ontmoeten. Waar de tijd voor even lijkt stil te kunnen staan. Stil als het beeld van de vier diaconessen die zwijgend toekijken. Hoe beweging tot stilstand komt, en daarna dansend verder gaat.
Spelers Shirley Bijsterbosch, Wendelien Bruins, Elizabeta Anterska, Henny de Wit
Artistiek begeleider Sophie Jetten
Te gast bij Bewoners van Park Sonswijck
Woonhuis Van Lawick Pabststraat 169
Julia gaat auditie doen voor een musical. En wat is een musical zonder een liefdesduet. Een duet over intens verlangen met een hartstochtelijke kus aan het eind. Oefenen dus! Haar vriendin Amber regisseert. Ze hebben via facebook een jongen uitgenodigd, hij zingt. De deurbel gaat... De ouders zijn niet thuis, hun ogen kun je hier echt niet bij gebruiken.
Spelers Rosa Meijer/Iris Pieters, Ella de Kerpel, Liesbeth de Kerpel, Hugo Kampschreur
Artistiek begeleider Nelleke Verweij
Te gast bij Liesbeth en Simon de Kerpel
Woongroep Van Lawick van Pabststraat 29
In de kamer waar Loesje werd geboren, worden nu recepten van Vergeten Groenten gezet op de swingende noten van een jazz solo. “Pastináák, pastináák, pastináák, niks smaakt lekkerder dan een plakje verse pastinaak!” En alles uit het hoofd!
Spelers Wijnand Vink, José Janssen
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij de bewoners van de woongroep Van Lawick van Pabststraat 29