Première Party zondagmiddag 21 april

Na afloop van de middagvoorstelling op zondag 21 april is er feest!
Feest voor alle spelers, tijdelijke theaterdirecteuren, artistiek begeleiders, vrijwilligers en andere betrokkenen van Kwartier van de Burgemeester.

Dit besloten feest bestaat uit twee delen.

Het eerste deel van 17.00 tot 18.00 uur is en een speciaal Kwartier voor de spelers en tijdelijke theaterdirecteuren. Terwijl de vrijwilligers de voorbereidingen voor het tweede deel treffen, volgen alle spelers en tijdelijke theaterdirecteuren een speciaal programma. De verzamelplek is de vijver in het Park Sonswijck.

Het tweede deel van 18.00 tot 20.00 uur bestaat uit een gezamenlijke maaltijd in het huis van de Burgemeester, Pels Rijckenstraat 7. De Kunst- en Cultuurcommissie van de Burgemeesterswijk biedt de maaltijd aan. De ingrediënten voor de maaltijd worden verstrekt door de Jumbo. Benny Mac Gillavry van Ben’s Aziatische Keuken zal de maaltijd voor ons klaar maken. Drankjes moeten zelf worden betaald, wijn en bier kost € 2,-, water en sap € 1,-. Hiervoor zijn ter plaatse bonnen te koop.

Programma
17.00 uur spelers en tijdelijke theaterdirecteuren verzamelen zich bij de vijver van Park Sonswijck en laten zich daarna verrassen.
18.00 uur op weg naar de Huis van de Burgemeester Pels Rijckenstraat 7 voor de gezamenlijk maaltijd
20.00 uur einde