Sponsoractie Gubbels & Gerritsen

Sponsoractie Gubbels & Gerritsen Geprolongeerd!!
En uitgebreid.
Zoals ook in het Wijkcontact te lezen is sponsoren de kunstenaars Ad Gerritsen en Klaas Gubbels Kwartier van de Burgemeester (11).
Ze doen dit door werk ter beschikking te stellen.
Klaas Gubbels heeft een houtsnede speciaal voor Kwartier van de burgemeester gemaakt. In de beperkte oplage van 40 stuks.
Ad Gerritsen maakte speciaal voor deze actie twee portretten. Een van Modigliani (10), een vroege inspiratiebron voor Ad zelf en een van Bankier Wally (9), een bankier uit het verzet tijdens de tweede wereldoorlog.

Als u meedoet koopt u van beide kunstenaars een werk voor € 200,-. Van die 200,- is € 100,- voor de kunstenaars (€ 50,- per kunstenaar) en € 100,- voor de wijkvereniging.
Tot 1 maart kunt u uw belangstelling kenbaar maken door:
1. Overmaking van € 200,- op ING 3126659 t.n.v. H.E. Limburg, bij opmerkingen graag vermelding van huisadres
en tevens door
2. Het sturen van een email naar hanlim50@hetnet.nl, in verband met correspondentie, waarin u nogmaals uw huisadres vermeldt.

Zowel Klaas als Ad bieden meer werken aan. Het formaat van de litho’s van Klaas is 30 x 30 cm, van de linoleumsneden van Ad 25 x 30 cm. Zie afbeeldingen hieronder voor de titels van de werken.
U kunt uw keuze kenbaar maken door de titel van uw keuze in uw aanmeldingsmail te noemen.
Vanaf 24 januari geldt het principe: Op is op, dus wie het eerst komt die het eerst maalt. Wilt u daarom bij Klaas ook een tweede keus vermelden.

adgwallyadgerritsenklaasgkwartierprint

9. Wally
10. Modigliani
11. Kwartier van de Burgemeester

2. Boomgaard 3. Broeders 4. chevrolet

5. Gat in de heg 6. Geitje 7. Knielen

8. Vijf gieters

2. Boomgaard
3. Broeders
4. Chevrolet
5. Gat in de heg
6. Geitje
7. Knielen
8. Vijf gieters

adenklaas