Vrijwilligers gezocht

Kwartier van de Burgemeester zoekt vrijwilligers
In een theaterproject zoals Kwartier van de Burgemeester staan de spelers centraal. Zij laten het publiek straks genieten van prachtige zang, dans, muziek en acteerwerk. Maar geen theaterproject kan zonder een hulp van vrijwilligers. Op heel veel fronten moet er werk verzet worden willen straks de voorstellingen vlekkeloos verlopen. En na afloop moet alles ook weer opgeruimd worden, kleding gewassen en de attributen terug naar de eigenaren.
Hieronder vind je een overzicht van alle rollen en taken waarvoor vrijwillige medewerkers welkom zijn. Lijkt het je leuk om iets in de organisatie van Kwartier van de Burgemeester te betekenen, geef je dan op via het contactformulier. Weet je nog niet zo goed wat iets inhoudt, of twijfel je of een bepaalde rol wel iets voor je is, zet dat dan op het formulier, dan nemen we contact met je op.

Buurtcorrespondenten, fotograferen en filmpjesmakers
De correspondenten, fotografen en filmpjesmakers brengen het verhaal achter Kwartier van de Burgemeester tot leven met foto´s, tekst en filmpjes. Wie zijn de spelers op die ene locatie, wat spelen ze? Wie is de tijdelijk theaterdirecteur, woont die al lang in in de Burgemeesterswijk? Met de inbreng van de redacteuren, fotografen en filmpjesmakers zorgt De Plaats dat de website steeds actueel blijft.
We maken gebruik van Youtube, Flickr en Twitter (#kwartiervdb).

Roadies: handige en/of sterke mannen en vrouwen
In de weken voor de voorstellingen moet er van alles worden neergezet en opgehangen in de wijk. Wellicht een spandoek boven de straat, foto´s, posters of borden aan huizen. Op de voorstellingsdagen moeten de locaties van bankjes en stoelen worden voorzien. En na afloop moet dit ook allemaal weer worden weggehaald.

Locatiebegeleiders
Op verschillende locaties is er hulp nodig om het publiek te begeleiden naar de zitplaatsen. Je neemt op locatie als het ware de taak van de publieksbegeleider over. Je werkt nauw samen met de cast van de locatie.

Koffie en thee schenkers, barmedewerkers
Vanuit een centrale uitvalsbasis in de wijk starten de voorstellingen: de tijdelijke foyer van Kwartier van de Burgemeester. Hier wordt voor aanvang van de voorstellingen koffie en thee geschonken en na afloop daar vindt daar de meet en greet plaats met de spelers. Onder het genot van een drankje kan het bezoek van gedachte wisselen met de spelers. Vind je het leuk om achter de bar te helpen, geef je dan op via het contactformulier.

[contact-form-7 id=”4″ title=”aanmelden vrijwilligers 1″]